Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının özge bölgelere yayılmasını çelmek dâhilin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile sorunlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının cenahı aralık son rütbe farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi gidişat simultane bapnın olabilir olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam akort esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi bilirkişi kadromuz ve vergili çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir gestaltda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi için;

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yakışır etkili birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Doğrusu, temel üstelik şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını kösteklemek derunin tasarlanmışken, evgin çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emniyetli tahliye yürekin kullanılan bir bapdır.

Göksu Yangın Merdiveni Kapısı Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve tatminkâr fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın üstıdizi firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin çabucak her yerde, özellikle bile koca binalarda olması kişilerin birey kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik kucakin tercih edilir.

Binalarda yangın emniyetliği deyince toplum arasında ilk akla mevrut yangın merdivenleridir. Binaların yangından korunması hakkındaki yönetmelik yangın merdivenleri ile müteallik durumu konutlar muhtevain ikiye ayırmıştır.

Bu anlamda yangın merdivenleri vahim anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de ehil olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta başlamak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları oranlı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca onat olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın emeksiz tahliye olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page